blog posts
Bekende taalfouten Taalfouten zijn er in héél veel verschillende soorten en maten. Sommige zijn zo vee Nederlands Wil jij de Nederlandse taal leren of oefenen? Er zijn veel manieren waarop jij je Nederlands kunt Taalboeken Taal leer je in eerste instantie door er actief mee te oefenen. Taalboeken kunnen daarbij een hul Zinsdelen Een zin, hoe lang of kort die ook is, bestaat uit verschillende delen. Die delen worden ook we

Engels

Wil jij graag de Engelse taal leren? Een goede methode hiervoor is het oefenen met Engelse woordjes en grammatica. Dit kan tegenwoordig ook online. Online kun je Engelse woorden leren, Engelse grammatica leren en Engelse werkwoorden oefenen. Als dat niet genoeg is om Engels te leren, kun je ook een Engelse cursus volgen.

Engelse taal leren

Iedereen kan Engels leren. Het maakt niet uit of je een beginner bent, een student, of een vergevorderde. Wist je dat Engels de meest  gesproken taal ter wereld is? Wereldwijd wordt Engels door bijna 400 miljoen mensen gesproken. Voor meer dan 250 miljoen mensen is Engels de tweede taal. Voor de inwoners van Groot-Brittannië, Canada, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Australië is Engels de eerste taal. Voor inwoners van de meeste Aziatische landen zoals China, Zuid-Korea, Japan, Thailand en India is Engels de tweede taal. Door naar het buitenland op vakantie te gaan kun je dus snel de Engelse taal leren. Ook in de wetenschap en de zakenwereld is Engels de voertaal. Uiteraard zien we ook de invloed van Engels terug op de televisie en andere mediakanalen. Om Engelse woorden te leren hoef je dus niet ver te gaan, je komt ze overal tegen.

Engels leren: de grammatica

Wanneer je de Engelse taal wilt leren zul je de grammatica moeten beheersen. Maar hiervoor moet je eerst Engelse woorden leren, anders kun je geen Engelse zinnen maken. Om de grammatica te leren heb je kennis nodig over werkwoorden en hulpwerkwoorden en onregelmatige werkwoorden.

Wil je meer tips om de Engelse taal te leren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.